Томас Тухел може да бъде уволнен, ако Байерн не елиминира Лацио

...
Томас Тухел може да бъде уволнен, ако Байерн не елиминира Лацио
Коментари Харесай

Тухел напуска Байерн още утре? Баварците вече имат фаворит за негов наследник

Томас Тухел може да бъде уволнен, в случай че Байерн не елиминира Лацио в осминафиналите на Шампионската лига на следващия ден в реванша. Германският първенец претърпя проваляне в Рим с 1:0. В момента Байерн изостава с 10 точки от водача Байер (Леверкузен) в Бундеслигата, а също така отпадна и от Купата на Германия. Тухел сигурно ще напусне клуба след края на сезона, само че това може да се случи и много по-скоро.

В подобен случай Байерн незабавно ще притегли нов треньор. Арне Слот е един от любимците. Слот е отпред на Фейенорд от 2021 година и има 88 победи, 28 равенства и 23 загуби в 139 мача.
 Тухел обърна тил на Барса, желае да води гранда Манчестър Юнайтед
Тухел обърна тил на Барса, желае да води гранда Манчестър Юнайтед

Ще прегледа оферта от каталунците, единствено в случай че се провали отиването му в Англия

През предишния сезон той беше първенец на Холандия, а през 2022 година загуби на финала в Лигата на конференциите от Рома.

" Байерн сега обмисля изненадваща опция, това е треньорът на Фейенорд, който беше разгласен за най-хубавия треньор в Холандия през последните две години. Привърженик е на високата преса, извънредно бързи преходи, тимовете му играят атрактивен футбол. " Холандецът може да бъде най-сериозният вид, в случай че договарянията с Шаби Алонсо се провалят ", пишат германците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР